به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین، به اطلاع دانشجویان علاقه‌مند می‌رساند چنانچه علاقه‌مند به فعالیت در انجمن علمی رشته تحصیلی خود و یا امورفرهنگی می‌باشند تا تاریخ ۲۷ مهرماه می‌توانند جهت کاندیداتوری انجمن علمی و یا فرهنگی به آی‌دی @mekjq_admin پیام دهند و یا با شماره ۰۲۸۳۳۶۶۴۰۴۸ داخلی ۱۲ تماس بگیرند و مشخصات خود را اعلام نمایند.

?انتخابات به صورت مجازی انجام خواهد گرفت.

?عرصه های فعالیت انجمن:
?هم‌اندیشی و نشست‌های تخصصی
?فعالیت‌های کمک آموزشی
?برگزاری دوره‌های آموزشی تکمیلی و کارگاههای تخصصی
?برگزاری و همکاری در اجرای جشنواره‌ها، کنفرانس‌ها و مسابقات علمی (داخلی و خارجی)
?تولید و انتشار محتوای علمی مرتبط با رشته
?برگزاری بازدید‌های علمی از مراکز علمی، صنعتی و فناوری

اهداف تشکیل و فعالیت انجمن‌ها:
?حمایت و تشویق مادی و معنوی از ابتکارات، خلاقیت‌های علمی، فعالیت‌های پژوهشی و اختراعات دانشجویان
?بهره‌گیری از توانمندی دانشجویان در تقویت و تحقق فضای علمی دانشگاه
?افزایش مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیت‌های علمی جمعی و نهادینه ساختن این فعالیت‌ها
?حمایت از طرح های نوآورانه و تجاری سازی طرح ها در ایجاد کسب و کار