مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > تکمیل ظرفیت در دوره‌های کاردانی , کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) در بهمن‌ماه آغاز شد.

متقاضیان می‌توانند در مقطع کاردانی از روز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه تا دوشنبه ۲۲ دی‌ماه و در مقطع کارشناسی از چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه تا سه‌شنبه ۲۳ دی‌ماه با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org از رشته‌محل‌های پذیرنده دانشجو در این مرحله اطلاع حاصل کرده و برای ثبت‌نام به مرکز آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه کنند.
داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراکز آموزشی این دانشگاه (اعم از داوطلبانی که در پذیرش مهرماه ثبت‌نام کردند و یا نکردند)، براساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت متبوع مقرر شد با توجه به تکمیل نشدن ظرفیت پذیرش برخی از رشته‌های تحصیلی در پذیرش دوره‌های کاردانی ف و کارشناسی (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۳۹۹، تکمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های مذکور در بهمن‌ماه صورت پذیرد.