مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > اخبار آموزشی > برگزاری سلسه ورکشاپ های آموزشی و مهارتی مرکز نوآوری طراحی لباس روبان

سلسه ورکشاپ های آموزشی و مهارتی مرکز نوآوری طراحی لباس روبان با موضوع پارچه بافی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۰برگزار شد.
در این دوه آموزشی بیش از۵۰ نفرازدانشجویان و علاقه مندان حوزه لباس شرکت داشتند، از نکات قابل توجه در این ورکشاپ،آموزش پارچه بافی به روش دستی بود که علاقه مندان می توانند با آموزش تکمیلی و تعیین حداقلی تجهیزات به عنوان یک مهارت و شغل خانگی به درآمدهای مالی برسند.
سعید تاسا سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گفت: ایجاد زنجیره آموزش تا اشتغال از اهداف اصلی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی است و برگزاری دوره های آموزشی در قالب کارگاه های مهارتی یادوره های کوتاه مدت از برنامه های توسعه و آموزش مرکز نوآوری می باشد.