در راستای هم افزایی توسعه مشاغل خانگی در حوزه پوشاک نشست مشترکی بین سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و مدیر اشتغال اداره کار استان قزوین برگزار شد.
در این جلسه سعیدتاسا سرپرست مرکز علمی کاربردی جهادانشگاهی ، ظرفیتهای علمی و مهارتی دانشجویان و اساتید و فارغ التحصیلان رشته طراحی و دوخت لباس را تشریح کرد.
میرزایی مدیر توسعه کارآفرینی اداره کار استان قزوین نیز ایجاد زنجیره ارزش از آموزش و مهارت به سمت تولید و اشتغال را ضرورت توسعه مشاغل خانگی دانست و افزود:دانشگاه های مهارتی و فنی توان بالقوه ای هست که می تواند ایده های نو و خلاق را به محصولات با کیفیت و قابل رقابت با مشابه خارجی تبدیل کند.
استاد موسوی مدیر مرکزی نوآوری طراحی لباس روبان از آمادگی این مراکز برای هم افزایی بیشتر با طرح ملی مشاغل خانگی در حوزه پوشاک اعلام نمود.