مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > جان پدر کجاستی؛ هشتگی برای همدردی با دانشجویان افغانستان

هشتگ جان پدر کجاستی درپی حمله تروریستی به دانشگاه کابل برای ابراز همدردی با مردم افغانستان در فضای مجازی داغ شد.

روز ۱۲ آبان به دانشگاه کابل حمله شد در این حمله تعدادی از دانشجویان جان خود را از دست دادند و تعدادی دیگر مجروح شدند.

حمله به دانشکده حقوق دانشگاه کابل، نخستین حمله در این سال‌های گذشته به مراکز علمی نبوده است بلکه هفته گذشته در حمله به یک مرکز آموزش غرب کابل حدود ۵۰ نفر زخمی و کشته شدند.

پیامکی که یکی از پدران افغان پس از ۱۴۲ تماس به گوشی فرزندش برای اطلاع از وضع وی در دانشگاه کابل با عنوان جان پدر کجاستی می‌دهد به یکی از هشتگ‌های داغ توئیتر تبدیل شده است و کاربران فضای مجازی نیز با هشتگ جان پدر کجاستی، با مردم افغانستان همدردی و این حادثه تروریستی را محکوم کردند.