مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > اخبار فرهنگی > درخشش دانشجویان و اساتید مرکز علمی کاربردی قزوین در جشنواره تئاتر قزوین

در مراسم اختتامیه بیست‌وپنجمین جشنواره تئاتر استان قزوین سه تن از اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین به عنوان افراد برگزیده معرفی شدند.

بیست‌وپنجمین جشنواره تئاتر استان قزوین با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد. لوح تقدیر بخش طراحی صحنه نمایش به محمدمهدی شهرتی از اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین اهدا شد.
در بخش طراحی پوستر چاوش شفیعی از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین برای طراحی پوستر نمایش«یک زندگی بهتر» لوح تقدیر این جشنواره را کسب کرد.
شیما برناس از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین نیز با کسب دیپلم افتخار و تندیس جشنواره برای نمایش«کاپوتاژ» و «نصفه شبی» رتبه نخست بازیگری این جشنواره را از آن خود کرد.