مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > اخبار آموزشی > کسب ۲ عنوان نخست جشنواره «رویش» توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین

دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین در ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش، موفق به کسب دو عنوان اولی شدند.

با اعلام نتایج داوری آثار ثبت شده در ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش، دانشجویان استان قزوین موفق به کسب رتبه اول در بخش رقابتی فیلم‌نامه نویسی و رتبه نخست در بخش رقابتی کانون‌های اجتماعی این جشنواره شدند.

در این جشنواره، «تارا قلندری» دانشجوی رشته کمک کارگردانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین موفق به کسب عنوان اول بخش رقابتی «فیلم‌نامه نویسی» و در بخش رقابتی «کانون‌های اجتماعی» نیز، کانون کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر قزوین موفق به کسب عنوان اول شدند که طی مراسمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین مورد تقدیر قرار گرفتند.
گفتنی است در ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش، هیات داوران پس از بررسی ۳۳۴۳ اثر ثبت شده در دبیرخانه این جشنواره، ۶۵ اثر را در ۲۳ بخش رقابتی به عنوان آثار برتر معرفی کردند.