مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > اخبار آموزشی > بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین از مرکز جهاددانشگاهی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین از دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین بازدید کرد.

محمد دوسرانیان مقدم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، صبح امروز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه طی بازدید از دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین، در بین دانشجویان رشته دوخت لباس اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین شرایط مناسبی را برای دانشجویان رشته هنری به ویژه دانشجویان رشته دوخت و طراحی لباس مهیا کرده تا استعدادشان پرورش یافته و وارد بازار کار شوند.

وی ادامه داد: قطعاً دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی به فکر ایجاد کسب وکار خواهند بود بر همین اساس دانشگاه پیگیری لازم را خواهد داشت تا دانشجویان کسب وکار خود را راه‌اندازی کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین تصریح کرد: دانشجویان برای راه‌اندازی کسب وکار خود می‌توانند از تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی اشتغال‌زایی استفاده کنند، البته این تسهیلات برای ایجاد مشاغل در بخش خانگی و حتی روستایی نیز قابل پرداخت خواهد بود.