توسط دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین صورت گرفت؛

برگزاری رویداد «مود برد» در قزوین

به همت دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین رویداد «مود برد» با موضوع طراحی لباس فرم مدارس دخترانه در استان برگزار شد.

رویداد طراحی لباس «مود برد» moodboard با موضوع طراحی لباس فرم مدارس دخترانه با حضور اساتید برجسته استان با هدف ارائه طرح‌های منتخب به اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین عصر روز دوشنبه هشتم خرداد ماه در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد.

طرح‌های ارائه شده توسط دانشجویان و فارغ‌التحصیلان طراحی و دوخت لباس برای دانش‌آموزان در سه رده سنی مختلف طراحی شدند. در داوری نیز ملاک‌هایی همچون رنگ پارچه، راحتی لباس، ایجاد خلاقیت، اصالت ایرانی، توجه به روانشناسی رنگ‌‎ها و خطوط مورد توجه و تأکید قرار گرفت.

همچنین مود بردی متشکل از شاخصه‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و طبیعی استان در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت تا با الهام از آن طراحی کنند.

لازم به ذکر است که طراحان برتر این رویداد به میز خانه خلاق پارک علم و فناوری استان قزوین معرفی می‌شوند.