«طرح ملی ترویج کارآفرینی» با هدف شناسایی استعدادها و توانمندسازی افراد و فراهم کردن زمینه مناسب برای ایجاد کسب و کارهای موفق و کارآفرینانه برگزار می‌شود.

در راستای توسعه اقتصاد پایدار، کارآفرین و بر پایه دانش، به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، «طرح ملی ترویج کارآفرینی» با هدف شناسایی استعدادها و توانمندسازی افراد و تیم‌های خلاق، نوآور و کارآفرین و همچنین ایجاد ارتباط کارآمد مهارت و دانش به خلاقیت و نوآوری درکارآفرینی و فراهم کردن زمینه مناسب برای ایجاد کسب و کارهای موفق و کارآفرینانه برگزار می‌شود.
دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته پس از نیم سال دوم تحصیلی می‌تواند تا ۳۱ تیر ۱۴۰۲ در این طرح شرکت و برای ثبت‌نام به نشانی www.nepp.ir مراجعه کنند.
با توجه به سهمیه اختصاصی به دانشگاه، دانشجویان دارای ایده برتر نوآورانه در رویدادهای استارت آپی، دانشجویان فعال در مراکز نوآوری و کارآفرینی علمی کاربردی، دانشجویان فعال در حوزه کارآفرینی و دارای طرح کسب و کار و دانشجویان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در اولویت پذیرش قرار دارند.