مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > اخبار آموزشی > هدف مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، تربیت کارآفرینان هنری است

مدیر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین ضمن اعلام آغاز ثبت‌نام مهر ۱۴۰۲ در این دانشگاه گفت: هدف مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تربیت کارآفرینان هنری جهت توسعه مشاغل خرد و کوچک است.

سعید تاسا، مدیر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین اعلام کرد: این مرکز در ترم مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در ۲۲ کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: مرکز جهاددانشگاهی در سه گروه فرهنگ و هنر، صنعت و مدیریت خمات و اجتماعی فعالیت دارد و تنها مرکز هنری استان قزوین در رشته‌های طراحی و دوخت لباس، گرافیک، عکاسی، کارگردانی و فیلم‌سازی است.

مدیر مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین بیان کرد: این مرکز در ترم مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به عنوان اولین مرکز دانشگاهی در سطح استان در بین دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در رشته کارشناسی عکاسی دانشجو جذب می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هدف این مرکز تکمیل چرخه آموزش تا اشتغال است و به‌دنبال تربیت مهارت‌آموزان، کارآفرینی در توسعه و ایجاد کسب و کارهای خاص و خرد کوچک است.

تاسا یادآور شد: این مرکز در بهترین موقعیت شهری قزوین با اساتید خبره و مجرب، امکانات بی‌نظیر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، تجهیزات و کارگاه‌های تخصصی فعال بوده و دانشجو می‌پذیرد.