مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > همزمان با دهه فجر و میلاد حضرت زهرا(س)استارتاپ روبان برگزار شد

۱۵ بهمن همزمان با دهه فجر و میلاد حضرت زهرا(س)استارتاپ روبان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد
سعید تاسا دبیر رویداد گفت : اولین رویداد شتاب(استارتاپ مجازی) *روبان* از ۲۰دی ماه تا۳۰دیماه با دو محور طرح های ایرانی و اسلامی در پوشش مشاغل-تغییرات پوششی ارگونومی شغلی در کوران کرونا برگزار گردید.تاسا گفت:رشته طراحی لباس و دوخت جزو رشته هایی بوده که از ابتدای تاسیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تا اکنون در این دانشگاه تدریس شده و همواره علاقه مندان به این رشته در استان قزوین برای تحصیل به آن مراجعه نموده اند.این مرکز همواره در جهت تربیت دانشجویان با استعداد تلاش نموده به طوری که هم اکنون تعدادی از دانشجویان پر تلاش و با استعداد مرکز پس از فارغ التحصیلی و گذراندن دوره های تکمیلی مشغول به تدریس در همین دانشگاه شده اند و یا توانسته اند کسب و کارهای موفق در زمینه مد و لباس به راه انداخته و عامل اشتغال خود و دیگران باشند.روبان از سال ۹۳ تاکنون به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره استانی لباس بانو فعالیت داشته و توانسته با برگزاری چندین نمایشگاه از هنر دانشجویان خود و سایر افراد فعال در این زمینه این رشته را در سطح استان قزوین معرفی نماید.وی افزود از ۶استان ۹۶ اثر رسیده است که ۱۵اثر آن برگزیده شده اند که در روز برگزاری رویداد ۵نفر به انتخاب داوران به عنوان نفران اول تا پنجم معرفی شده اند و هدایای نقدی و استفاده از فضای کار اشتراکی مرکز نوآوری طراحی لباس جوایز این رویداد مجازی بود.
اسامی۱۵نفر برگزیده بدین شرح است نگین طاهری، فرشته نجفی، آسیه آرین نزاد، فاطمه منتظری، پرستو برار زاده، سیده زینب دهقانیان، مرضیه فرد ،رها پارسا مرام ، اعظم شش پری، مبینا رضایی، ملیکا کد خدایی، افسانه ربانی، رقیه عباسی، زینب کشتکار وناشی ومحبوبه حیدری
و نفرات اول تا پنجم نیز بدین شرح معرفی و مورد تقدیر دکتر فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و مهندس پیله چی رئیس جهاددانشگاهی قزوین قرار گرفتند.