مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین > رتبه اول بخش فیلمنامه‌نویسی جشنواره رویش به تارا قلندری دانشجوی رشته کمک کارگردانی مرکز رسید

در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نیز روسای واحدهای استانی زنجان و قزوین برگزار شد، از برگزیدگان پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، در این مراسم که روز شنبه هفتم آبان‌ماه به میزبانی استان زنجان برگزار شد، از تارا قلندری دانشجوی رشته کمک کارگردانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین دارنده رتبه اول بخش فیلمنامه‌نویسی پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش تقدیر شد.